AbonnementenKoffie
ActiesBestellen
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Menu

Interview Kii Pii Chai

05 april 2018

Mijn naam is Kii Pii Chai. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen, één jongen en twee meisjes. Op twee verschillende plaatsen verbouw ik koffie. Ik heb in totaal 1.000 bomen in Mae Semene en op de andere plaats. Ik houdt het gras onder de bomen kort en voorzie de bomen van koemest. Met de snoeischaar die ik op de training gekregen heb, ben ik erg blij want die had ik nog niet. Er is water op mijn veld en in het hete seizoen geeft ik de bomen water. Ik ben met de koffie begonnen omdat ik graag wil dat mijn kinderen in het dorp blijven wonen en niet overal heen hoeven te gaan om te werken. Mijn gezondheid laat niet toe dat ik seizoen werk doe voor anderen, maar mijn vrouw helpt wel mee op het koffieveld.

Door te delen informeer je velen ☕️

Recente berichten

100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Naar boven
Eerst even proeven?
Vraag hier het proefpakket aan!