AbonnementenKoffie
ActiesBestellen
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Menu

Wie we zijn

Passie met een hart

Selaco is een groep enthousiaste koffiegenieters met een passie voor koffie en mensen. Daar waar het ontstaan is vanuit bewogenheid om een verschil te maken voor de arme Karen bevolking in Thailand, zijn we uitgegroeid naar een voltallig team wat zich inzet om écht lekkere (lees hoge kwaliteit) en h*eerlijke koffie op de markt te brengen. Naast koffie uit Thailand zijn wij ook bezig met een nieuwe blend uit Costa Rica en Oeganda. Lees hier meer over op onze Projecten pagina.

Eerlijk

En bij eerlijk, dan mag je denken aan eerlijke prijzen voor de boeren. Niet uitbuiten, niet uitmelken maar gewoon de prijs betalen die de koffie waard is. Wij houden van eerlijk, en we houden van het verschil maken.

Betrokken

We zien al vaker dat bedrijven maatschappelijk betrokken wíllen zijn, al meer het besef krijgen dat juist zij impact kunnen maken door bewuste keuzes te maken ♡

Gewoon genieten

De naam Selaco bestaat uit twee woorden; Sela betekend 'rust' en Co staat voor 'samen'. En die combinatie vinden wij goud waard 🙂

Geniet met jouw collega's van de welverdiende 'rustmomentjes' met een goede bak koffie. En samen , met elkaar, maken we de wereld een stukje mooier.

Loop je ook warm voor onze missie? Wij staan klaar om jullie te voorzien van de lekkerste Selaco koffie!

Het Selaco Team

Selaco-vrouw-met-koffie

BeleefErvaarProef
de rijke, intense smaak van Selaco koffie

Ontdek Selaco
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Naar boven
Eerst even proeven?
Vraag hier het proefpakket aan!