AbonnementenKoffie
ActiesBestellen
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Menu
Selaco Bonen Copper

Veel gestelde vragen

Onze boeren verbouwen de Arabica koffie op een hoogte van 1000 meter onder tropische temperaturen, waardoor de beste kwaliteit koffie verkregen wordt. De schaduwplanten waaronder de koffie groeit zorgen voor de juiste omstandigheden. Zo ontstaat een koffie met een rijke, intense en kruidige smaak.

Onze koffie bevat een hoop liefde! Op dit moment zijn zo'n 100 boeren betrokken bij Selaco koffie. Deze Karen boeren leefden in armoede omdat de Tai hen zagen als tweederangsburgers. Nu zijn ze zeer professioneel opgeleid om de lekkerste koffie te kunnen verbouwen. Ze hebben geen geldzorgen meer; ze hoeven niet meer naar de stad om werk te vinden en kunnen daarom bij hun gezin blijven. Hoe mooi is dat!

Direct trade betekend dat wij rechtstreeks de koffie afnemen van de koffieplantage, er zit niet nóg een partij tussen.

Wanneer je koffie hebt besteld en (bijvoorbeeld) gekozen hebt om de koffie elke 3 maanden te laten bezorgen, dan kun je 1 maand voordat de 3 maanden aflopen schriftelijk doorgeven dat je geen nieuwe bestelling wilt ontvangen.

Je mag verwachten dat de bestelling binnen een paar dagen jouw kant opkomt, lukt dat niet dan nemen we contact met je op!

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam.
Contact
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Naar boven
Eerst even proeven?
Vraag hier het proefpakket aan!
arrow-right