AbonnementenKoffie
ActiesBestellen
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Menu
Onze abonnementen

Altijd verse Selaco koffie op het werk

Hoe werkt het?

Makkelijk en snel

Of je nou tussen de bedrijven door je bakkie โ˜•๏ธ drinkt of even een momentje pakt met je collega's om bij te kletsen, het kan allebei ๐Ÿ˜Š

En dan drink je ook nog koffie met een goed verhaal. Een verhaal van hoop voor mensen die door hun omgeving (de Thai) als tweede rang werden bestempeld, maar nu een goed inkomen ontvangen doordat Selaco eerlijke tarieven hanteert. Zij krijgen hun waardigheid terug, geniet jij mee van van deze bijzondere koffie van hoge kwaliteit?

Ontdek op de bestelpagina hoeveel koffie jij en je collega's drinken per maand. Bij het abonnement kun je kiezen om de koffie maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks te laten bezorgen.

Eรฉn keer je koffie bestellen en daarna heb je er geen omkijken meer naar.

Terwijl jij geniet van h*eerlijke Selaco koffie, maak je het verschil voor een ander. Dat is pas echt waardevol.

Selaco-Dark-Roast-Koffiebonenzak

Makkelijk besteld en snel geleverd

1

Bepaal je koffieabonnement

2

Bestel je abonnement

3

Ontvang elke maand je koffie
Bestellen
Selaco Bonen Copper

Veel gestelde vragen

Onze boeren verbouwen de Arabica koffie op een hoogte van 1000 meter onder tropische temperaturen, waardoor de beste kwaliteit koffie verkregen wordt. De schaduwplanten waaronder de koffie groeit zorgen voor de juiste omstandigheden. Zo ontstaat een koffie met een rijke, intense en kruidige smaak.

Onze koffie bevat een hoop liefde! Op dit moment zijn zo'n 100 boeren betrokken bij Selaco koffie. Deze Karen boeren leefden in armoede omdat de Tai hen zagen als tweederangsburgers. Nu zijn ze zeer professioneel opgeleid om de lekkerste koffie te kunnen verbouwen. Ze hebben geen geldzorgen meer; ze hoeven niet meer naar de stad om werk te vinden en kunnen daarom bij hun gezin blijven. Hoe mooi is dat!

Direct trade betekend dat wij rechtstreeks de koffie afnemen van de koffieplantage, er zit niet nรณg een partij tussen.

Wanneer je koffie hebt besteld en (bijvoorbeeld) gekozen hebt om de koffie elke 3 maanden te laten bezorgen, dan kun je 1 maand voordat de 3 maanden aflopen schriftelijk doorgeven dat je geen nieuwe bestelling wilt ontvangen.

Je mag verwachten dat de bestelling binnen een paar dagen jouw kant opkomt, lukt dat niet dan nemen we contact met je op!

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam.
Contact
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Naar boven
Eerst even proeven?
Vraag hier het proefpakket aan!
arrow-right