AbonnementenKoffie
ActiesBestellen
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Menu

Onze h*eerlijke koffie producten

Mild & Dark Roast

SNELFILTER

Deze koffie is geschikt voor elk filterkoffie apparaat. Bij deze zetmethode loopt het water langzaam langs de koffie en is de contacttijd relatief lang. Mmm... ruik je geur van koffie al?
Meer info
Mild & Dark Roast

KOFFIEBONEN

Vers gebrande koffiebonen, geschikt voor elk koffiezet apparaat waar je bonen in gebruikt. Natuurlijk kun je ook de bonen zelf thuis malen, DIY!
Meer info
Mild & Dark Roast

GROVE MALING

De grove maling is zeer geschikt voor een perculator of cafeteire. Bij deze zetmethodes heeft de koffie nog langer de tijd om smaak en aroma af te geven aan het water. 
Meer info

Wat vinden onze échte koffiegenieters?

Rudy
Ze zijn weer bijna op. ’t Is trouwens echt heel lekkere koffie. Ik ken maar weinig andere soorten die mij zo aanspreken 😉
Anouk van der Horst
Je kan zien dat de koffie met liefde wordt verbouwd. De koffie is vol van smaak, heeft wat hinten van laurier en caramel en ook een klein citric acidity nootje.
Mild

Van Plant naar Klant

Selaco koffiebonen leggen een hele weg af. Van een klein zaadje wat in 5 jaar groeit naar een koffieplant, tot de druk op de knop bij jou op het werk!

Plant

Het duurt maar liefst 5 jaar voordat je van een koffieplant goede bessen kunt oogsten. Selaco betaald een eerlijke prijs voor deze bessen aan de Pwo Karen boeren. De bessen worden door de lokale bevolking bewerkt zodat groene bonen overblijven.

Schip

De groene koffiebonen beginnen aan hun reis naar Nederland, waarbij ze per schip de overtocht maken.

Branden

In Nederland staat de koffiebranderij klaar om de  koffiebonen te roosteren. We kiezen er bewust voor om dit in Nederland te doen, zodat jij de koffie zo vers mogelijk geleverd krijgen.

Verzenden

De gebrande koffiebonen worden in grote tonnen vervoerd naar ons pand in Doorn. Hier worden de koffiebonen afgewogen, eventueel gemalen en in speciale zakken verpakt. Klaar om naar jou verzonden te worden!

Genieten

De koffiebonen hebben een hele reis achter de rug, maar is nu aangekomen op de plaats van bestemming: in jouw koffiekopje! De geur van echte Selaco koffie zegt dat het nu tijd is om te genieten... ♡
Selaco-vrouw-met-koffie

BeleefErvaarProef
de rijke, intense smaak van Selaco koffie

Ontdek Selaco
100% Direct Trade
100% Eerlijke Koffie
100% Arabica Koffie
100% Biologisch
Naar boven
Eerst even proeven?
Vraag hier het proefpakket aan!