De Koffie

Sela&co / Hoofdpagina / De Koffie

De koffiebessen krijgen zo ruim de tijd om te rijpen waardoor de natuurlijke suikers in de koffiebessen zich ten volle kunnen ontwikkelen. Zo ontstaat een koffie met een rijke, intense en kruidige smaak. De koffiebonen worden in Thailand met de eigen brander gebrand. Bekijk de video!

Smaaktest Silaa koffie

Vier leden van Thuisbarista, een internetforum voor koffieliefhebbers, hebben de groene bonen van Sela&Co koffie getest.

Uit de reacties:
“Koffie dien je fijn te malen, temperatuur mijns inziens ten opzichte van m’n meeste koffies aan de hoge kant richting 95c-96c.Crema ziet er goed uit; dik, stabiel en mooi van kleur.Het is een kruidenbom wat je tijdens malen al direct merkt, heel heel licht zuurtje en dan een complexiteit aan kruiden waar ik nog niet uit ben.
Volgens mij kun je deze koffie moeilijk verklaren, maar dat moet nog blijken uit m’n volgende batch. (die ik iets lichter ga zetten)”

“Het is zeker een koffie die intrigeert en alleen om die reden al smaakt die naar meer.”